Meniu
Pirmasis startas
Silkės kapotinis su Ratte bulvytėmis ir grietinės – kapotų pomidorų padažuBurokėlių Carpaccio su graikiniais riešutais ir Rucola
Kreminė Buratta su šviežiomis figomis ir uogomis
Lašišos Tar tar su kaparėliais ir avokadų piurė
Jautienos Tar tar su marinuotais agurkėliais ir putpelės kiaušiniu
Cukinijų Carpaccio su duonos skrebučiu, Rucola ir Fetos sūriu
Antrasis karštas užkandis
Baltame vyne keptos krevetės su česnakine duonele ir čili pipiriukaisJūros šukutė su salierų kremu, raudonaisiais ikrais ir ančiuvių padažu
Vištienos Satay iešmelis su žemės riešutų kremu
Foje Grass su figų kapotiniu ir duonos traškučiu
Skonio receptoriams atgaivinti
Citrinų šerbetasDžino ir laimo šerbetas
Pasifluorų šerbetas
Karštieji patiekalai
„Konfit“ anties šlaunelė su batatų piurė, smidrais ir Porto vyno padažuKalakutienos filė su spanguolių padažu, šviežiomis daržovėmis ir mini bulvytėmis
Perujietiška vištienos filė patiekiama su kasavos bulvytėmis, keptomis daržovėmis ir kalendrų padažu.
„Saltimbocca“ vištiena su Serrano kumpiu ir šalavijais, Mozzarella sūrio padažu, Ratte bulvytėmis , šparaginėmis pupelėmis su Cherry pomidorais
Jautienos išpjovos kepsnys su pipiriniu padažu, keptomis daržovėmis ir baby bulvytėmis
Jautienos žandai troškinti 12 valandų, patiekiami su bulvių koše, gardinta trumų pasta ir šparaginėmis pupelėmis
Lašišos filė su burgundiškojo baltojo vyno ir grietinėlės padažu, laukiniais ryžiais bei šviežiomis salotomis
Grill lašišos filė su Wakame salotomis, kokosų piene virtais Jazmin ryžiais
Keptas Camembert sūris su šviežiomis uogomis ir Rucola
Risotto su baravykais
Grill kiaulienos sprandinė su Chimi Churri padažu,bulvių koše ir šviežiomis sezoninėmis daržovėmis
Salotos taurelėje ir rinkiniai
Cezario salotos su vištiena arba lašišaSalotos su antiena ir Hoi Sin padažu, pagardintos sezamais
Burokėlių salotos su riešutais ir karemelizuotu Brie sūriu
Graikiškos salotos
Nicos salotos su marinuotu tunu
Salotos su kepta antiena ir Teriyaki padažu
Burokėlių, ožkos sūrio ir kedrinių riešutų salotos su brendyje mirkytomis vyšniomis
Rinkinys prie alaus (kepta duona, svogūnų žiedai tešloje, rūkytos kiaulių ausytės,kepinti riešutai)
Rinkinys prie vyno (keturių rūšių sūriai, marinutos alyvuogės, vynuogės, figų džemas, kepinti riešutai)
Vieno kąsnio užkandžiai ir užkandžių rinkiniai
Vieno kąsnio užkandis su Gravalax lašiša ir WakameVieno kąsnio užkandis su saulėje džiovintais pomidorais ir artišokais „Bruschetta“ su alyvuogių-apelsinų tapenade ir Serrano kumpiu
Gaspacho taurelėje su rūkyta midija
Virto liežuvio kąsnelis su krienų padažu ir svogūnėliais
Sūrio triufelis su riešutais
Silkės kapotinis šaukštelyje
Nachos kąsnelis su plėšyta kiauliena ir čili
Vieno kąsnio užkandis su rūkytu šamu ant duonelės Anties kepenėlių paštetas su karamelizuotais svogūnais
Vegetariškas mini mėsainis su avinžirnių paplotėliu
Mini mėsainis su vištiena/plėšyta kiauliena/ jautiena
Jautienos kapotinis šaukštelyje su garstyčiomis
Lašišos kapotinis šaukštelyje su kaparėliais
Silkės užkandis and duonelės
Šparago suktinukas su šonine ir bazilikų padažu
Mozzarella ir pomidoro kąsnelis su pesto ir balzamiko padažu
Tartaletė su ožkos sūriu ir karamelizuotais svogūnais
Tartaletė su saulėje džiovintais pomidorais ir bazilikais
Tartaletė su Čederio sūriu ir šonine
Serrano kumpio ir meliono suktinukas
Gruzdintas ryžių rutuliukas – Arancini įdarytas pievagrybiais
Gruzdintas ryžių rutuliukas – Arancini įdarytas Mozzarella sūriu
Aštuonkojo iešmelis su grill anansu ir Chimi Churri padažu
Tigrinė krevetė marinuota su laimu pateikiama su sūrio kremu krepšelyje
Saldžiai pabaigai
Kokosinė tarta su šokolado pluteleMasakorponės sūrio pyrago kąsnelis
Panna Cotta su uogų plutele
Brownie kąsnelis su šviežiomis uogomis
Mini cremme brulee